Cantates

Achtergrond
In de variatie binnen de vieringen nemen de cantatediensten in de Wilhelminakerk een bijzondere plaats in. Tweemaal per jaar wordt een cantate van Bach integraal uitgevoerd als liturgisch onderdeel van de viering door een ad hoc koor en orkest onder leiding van dirigent Ries van der Zouwen.

Uitvoeringen
Het is mogelijk één of meerdere malen mee te zingen. Enige ervaring met de muziek van Bach is gewenst, maar niet vereist. De zanger krijgt ruim voor de uitvoering een oefen-cd en de koorpartituur thuisgestuurd. Daags voor de uitvoering is er één gezamenlijk oefenmoment [zaterdags tussen 10 en 14 uur], uitlopend op de generale repetitie met solisten, koor en orkest.

Inschrijven
U kunt zich via het formulier (hieronder) opgeven als nieuwe deelnemer. Hebt u al eerder meegezongen met Dordtissimo, dan is dat niet nodig. De kosten voor deelname bedragen € 17,50 per cantate. U krijgt hiervoor de oefen-CD, de koorpartituur, een aantal consumpties en een broodbuffet. Deze bijdrage moet u overmaken op rekening NL69 INGB 0000 9339 55 van Dordtissimo o.v.v. de naam deelnemer + stemsoort (voorbeeld: Jan Jansen + bas).

Voor meer informatie over deze cantatediensten kunt u contact opnemen met Rijk van de Lagemaat

Onze annuleringsregeling vindt u hier.

Opgaveformulier nieuwe zanger Dordtissimo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *