Scratchconcerten

Uitvoeringen Scratch-concert
Na inschrijving door de deelnemers studeert ieder voor zich het uit te voeren muziekstuk thuis in m.b.v. een zelf aangeschafte oefen-cd en partituur. Op de dag van de uitvoering komen alle zangers ‘s ochtends na 09.00 uur bijeen in de Wilhelminakerk om al repeterend gezamenlijk tot een harmonieus koor te komen. Halverwege de middag komt hier het orkest bij voor een generale repetitie. Aan het begin van de avond is dan op dezelfde locatie om 19.30 uur de uitvoering voor het publiek.

Inschrijven
U kunt zich via het formulier (hieronder) opgeven als nieuwe deelnemer. Hebt u al eerder meegezongen met Dordtissimo, dan is dat niet nodig. De kosten bedragen € 50,00. Deze bijdrage moet u overmaken op rekening NL69 INGB 0000 9339 55 van Dordtissimo o.v.v. Scratch + de naam deelnemer + stemsoort (voorbeeld: Scratch + Jan Jansen + bas). Na uw betaling bent u pas echt ingeschreven. Eén keer per maand verzorgen wij een mailing naar (nieuwe) deelnemers. U krijgt dus geen aparte ontvangstbevestiging. Uw rekeningafschrift is het bewijs van betaling en dus deelname.

Wat krijgt u
U krijgt voor uw bijdrage professionele ondersteuning, liefdevolle verzorging, een heerlijke lunch, doorlopend thee en/of koffie, een dag vol zangplezier, een onvergetelijke avonduitvoering en de bewondering van uw eigen publiek.

Voor meer informatie over deze scratch-formule kunt u contact opnemen met Bert Braanker
Onze annuleringsregeling vindt u hier.

Opgaveformulier nieuwe zanger Dordtissimo