Stichting Dordtissimo

Sinds 2006 klinkt het Dordtissimo-geluid in Dordrecht. Vele concerten, vele cantates en tal van bijzondere projecten waren het resultaat. En we zijn nog lang niet uitgeklonken.

Dordtissimo, voor de musici onder u direct herkenbaar als een woordspeling op de aanduiding fortissimo, die je in bladmuziek kunt aantreffen. Dan wordt er extra luid gespeeld en gezongen. Dordtissimo laat van zich horen, en dat altijd in een ongedwongen sfeer van puur plezier. Het instuderen van de werken is een feestje, samen eten en theedrinken is knoertgezellig en het bijwonen van onze concerten is meeslepend.

Het repertoire is klassiek en gevarieerd: we kiezen voor ieder wat wils, uit alle windstreken en muziek-historische periodes

Elk evenement is een viering van de muziek en haar vermogen om mensen samen te brengen. We nodigen u uit om deel uit te maken van deze bijzondere ervaring: een dag vol muziek, plezier en voldoening, afgesloten met een uitvoering die zowel de ziel verheft als het hart roert. Dit is Dordtissimo – waar elke noot telt en elke stem gehoord wordt.

"Dordtissimo wordt gedragen door vrijwilligers en gesteund door het stichtingsbestuur"

Het bestuur

Bert Braanker
Voorzitter
Gert van Bemmel
Secretaris
Albert van der Meer
Penningmeester
Annenies Keur
Public Relations
Marieke van de Lagemaat
Coördinatie vrijwilligers
Rijk van de Lagemaat
Organisatie kleine scratch-events